1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586925 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2374949

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Tycker också att det snittet är rimligt, men sen förstår jag att inte alla tar sig den tiden som en annan i novemberlunket dessvärre. Men vi behöver en framgångsrik säsong för att öka grundtrycket. Är väl fortfarande fastetsat i många att man kan få åka ut och se en hönsgård och stortorsk mot tex Färjestad en tisdag. Visar vi i år (även om vi såklart inte går förlustfria), att även de svåra matcherna bjuder vi upp till kamp, kommer forna glansdagar publikmässigt med.

Jag och farsan var väl på mer eller mindre varje hemmamatch mellan 2000-2009 när jag var i tonåren. Vill minnas att det väldigt väldigt ofta var väldigt bra publiktryck (okej takplatserna bredvid nuvarande bortastå var väl aldrig heta, men där flydde ju ungdomar från ståplats upp efter första perioden ändå). Och då var det inte varje säsong som gick svinbra heller. Timrå spelade dock som bekant flera slutspel under denna period, och jag tror det räckte för att mittenväljarna skulle lockas ut då vi i grunden ansågs som ett vinnande lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Samtidigt får vi inte glömma att situationen med Cmore (dåvarande Canal+) var en helt annan då.
På den tiden sändes inte alla matcher. Var länge bara en huvudmatch och när Timrå hade sin hemmamatch på Canal+ så var det genast betydligt färre på läktaren.
Cmore har tyvärr stulit många personer från läktarna i dom flesta arenor nuförtiden vilket är lite trist.
Jag har också Cmore men försöker ändå se så många matcher som möjligt på plats då livekänslan är en helt annan kontra tevesoffan.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: Vi hade väl rätt bra publiksiffror säsongen 18/19 när vi vann en del matcher i början vill jag minnas? Sen när vi var en slagpåse så droppade folket av en efter en. Så ja, historiskt sett krävs det lite framgång för att locka den breda massan ut ur sofforna.
Kommentera