1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

585929 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2385686

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2022-10-06
söder över: Så din poäng är att det är mjäkigt att det finns ett faktum att det är 46 matcher kvar, och att man vill se till att fixa spelet tills dess? Vad exakt är det som är losermentalitet och mjäkigt att vilja ha bättring, när tid finns kvar?

Det var alltså en parentes i mitt inlägg, där ett studsmål nämndes. Men absolut, vi slutar kalla en spade för en spade för att föra upp det till ytan är att skydda laget 👍🏼

Du kanske inte har sagt att Ante ska sparkas, men det har florerat i boken.

Vad beskyller du Lander för i studsmålet. Yxhugget SAIK-spelaren drar bakom mål, med ryggen mot mål som studsar på timråklubba och sedan går i en båge och landar på Lindströms klubba som stöter den volley in? Lander ska alltså uppfatta den här situationen och ta bort Lindström innan det sker? Absolut, det hade ju varit optimalt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2022-10-06
empa11: mm ta kampen istället för att glida bakom och följa utvecklingen. Har Timrå pucken under kontroll så ska han göra sig spelbar och delta i att vända spel. Nu har inte Timrå pucken under kontroll och han glider bakom sin kille och stirrar puck.


Laget spelar dynghockey.

En period i taget är relevant om man vill vinna. Desperation och vilja. Att se 46 kommande matcher där man möts av motgångar av domare och bra motståndare som vill mer kommer bli 46 roliga omgångar för supportrar, sådana som säljer väldigt dåligt med biljetter och bara skyndar på förfall…
Den mjuka toleranta synen är för mig motsatsen till verkliga krav på vinster.
Därför ser jag den som losermentalitet.

Jag säger inte att det inte är korrekt bara att signalerna är: men det löser sig det är mycket kvar!

Det brukar vara ett förlorande koncept.
Om det finns få positiva detaljer så finns det få anledningar att inte kräva ändringar.
Låst ämne

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2022-10-06
empa11: Ja tiden är på vår sida, Rögle har lika många poäng på lika många spelade matcher. Även om man inte kan jämföra bara sådär då de verkar ha en större jömnhet i spelet totalt sett och kommer lyfta i tabellen.
Låst ämne