1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586512 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #24123

Sv: Den bistra sanningen...
Nu när den bistra sanningen ä n t l i g e n börjar klarna för de allra flesta supportrar så kommer vi in i en ny fas. Först måste man våga se sanningen i vitögat och acceptera att vi faktiskt har problem. För att sedan ställa sig frågan: Vad kan vi göra för att lösa problemet/problemen?

Målvaktssidan: De Rouville håller inte måttet, han är alldeles för ojämn.
Lösning: Låt Freddan stå alternativt köp in en ny målvakt.
Förslag: Kevin Hodson.

Backsidan: Halvardsson övertygar inte heller, han verkar inte riktigt räcka till i elitserien. Det finns även fler besvikelser på backsidan hittills, t.ex. Jindrich och Rajamäki.
Lösning: Värva en back av hög elitserieklass.
Förslag: Pasi Petriläinen, eller i andra hand Robert Schnabel.

Forwardssidan: Mikael Simons borde lånas ut till ett allsvenskt lag. Hittills har han inte nått upp till de krav man har rätt att ställa på en elitseriespelare.
Lösning: Ta upp en hungrig junior. Värva en målskytt.
Förslag: Niklas Zetterström och Dmitri Starostenko.

Tränarsidan: Är för närvarande väldigt kluven och tveksam till Peo. Han har gjort så oerhört mycket för klubben under dessa år. Men har han inte varit i klubben för länge? Vad har Thorén för erfarenhet och rutin med tanke på situationen som vi hamnat i nu?
Lösning: Börja redan nu undersöka vilka lediga tränarnamn som finns tillgängliga.
Förslag: Om tränarbytet blir en realitet, in med John Slettvoll som gjorde underverk med Björklöven trots att de åkte ur. Huss in i båset som assisterande tränare. Thorén kan ansvara enbart för målvakterna. Peo kanske kan få en annan tjänst inom klubben.
Kommentera