1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586512 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2426167

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2022-12-15
Man drar på sig fler utvisningar ändå.

Alltid bra.

Ge Ante mer skäl att skylla på det i eftersnacket istället för att säga som det är.

Laget är skit.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2022-12-15
Har varit så djupt irriterad sedan Brynäs, och det är väl för att jag skapat uppfattning om något jag inte var så pigg att få en uppfattning om.

Detta lag, det dyraste vi skakat fram enligt utsagor, har gjort det otroligt bra i höst. De har överträffat redan rätt höga förväntningar. Inget om det. MEN det finns en inställningsfråga som provocerar mig. Inte oroar mig, jag tror vi klarar nytt kontrakt och det är allt jag personligen bryr mig om. Det provocerar mig för att det var precis det vi INTE skulle få med detta lag. Skickligheten visste vi fanns, men att man börjar gena, nonchalera viktiga lägen, flippflopp-passar lite lojt istället för att spela rakt, skiter i att jobba hem samt att se allmänt ointresserad PROVOCERAR mig jätte jätte jättemycket.

Det märktes redan mot Brynäs. Man har varit på en jobbig bortaturné, fine. Men att inför nästan fullsatt hemmaborg och tidigt 0-2 underläge börja åka runt och vara rädd om frisyren, samt leta lite sköna flippass rakt på medspelares skridsko i slottet och skapa spelvändningar är så jävla hånfullt. Det blir alldeles för långt mellan backar och forwards för ingen ger allt i hemjobbet vi dragit på oss pga nonchalans i mittzon. ”Vi möter ju bara bottenlaget Brynäs och vi är succén Timrå med 5 raka bortavinster hähä”. Så var känslan.
Vi förlorade mycket rättvist också mot ett solid och disciplinerat Brynäs.

Leksand. Tycker vi äger första. ”Jävlar, nu är vi tillbaka”. Slarvet börjar, och det smittar av sig på ALLA. Istället för att få blodad tand att ett lag under oss kvitterar rätt orättvist börjar man försöka rida ut stormen med att visa att ”vi ska minsann inte ta det jobbiga jobbet, vi är för stora för det”. Det rasslar till och ett smart Leksand leder helt plötsligt med 2-3 puckar. Rätt oförtjänt, men de tog vara på varje situation och kämpade för varandra.

Laget som Lander snackade till rätta vid underläge mot Örebro är så jävla bortblåst att New Orleans såg mer stabilt ut efter stormen Katrina. Det var ju det här vi INTE skulle få med detta lag. Vi var osäkra på hur samspelet skulle vara, men varenda jävel skulle kämpa. Det är såklart inte ett dugg försent att styra skutan rätt igen, men det krävs ett jävla uppvaknande, för annars utesluter jag inte att vi är direkt inblandade i bottenstriden. En grundserie spelas i 52 omgångar, den är inte slut när man berikar sin stjärnstatus och plockar några imponerande bortasegrar. Torska får vi göra, men sluta vara så provocerande nonchalanta när ni gör det!! FAN vad jävla irriterad jag blir.

Sorry för rant.
Låst ämne

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2022-12-15
Dubbeld: Jag vidhåller att JJ bör starta alla matcher. 5 mot 3 i 1 minut nu
Låst ämne

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2022-12-15
Hanzl har 10 utv idag ?
Låst ämne

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2022-12-15
Dubbeld: Ännu en till, solklar slashing
Låst ämne