1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586520 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2435570

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Mina vänner, kan vi vara så stora när vi "trampar" på varann att be om ursäkt och att ha våran bok som den mest vänliga mot varann under 2023 och framåt? Vi vinner inget på att ha en bok som suger energin ur varann och känns lite jobbigt att gå in och läsa i den när vi är otrevliga mot varann.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
UbbeNils: Håller förstås med till 100%. En annan lösning kan vara att man försöker hålla allt gnabb eller vad det nu handlar om med hjälp av meddelanden. Det finns väl även någon form av privat gästbok på användarens egna sidor. Jag kan backa på den där sista, för jag vet faktiskt inte hur eller om funktionen faktiskt finns.

Aber doch, den "vänliga tonen" kanske vi inte når upp till helt och hållet. Men frågan är om detta behöver vara målet? Detta är ett hockeyforum, där alla som vill ska tillåtas få stöta och blöta sina ofta vitt skilda åsikter. Där måste förstås målet vara att det fria ordet ska få regera. Det fria ordet gör att olikheterna får träda fram. Och dessa olikheter skapar i sin tur olika åsikter, olika synsätt på om huruvida Tim Erixon är klappkass eller inte. Olikheter berikar klimatet. Hur roligt hade det varit om precis alla tyckte exakt likadant hela tiden?
Kommentera