1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586157 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2435709

Sv: Apropå nånting...
Otto1: Dom är klart större. Absolut. Men dessa talanger som kommit upp från Timrås organisation har tagit en plats i första eller andra kedjan direkt och sedan Nordamerika efter. Det finns ju flera exempel på spelare som varit hyfsade som talanger som spelat i 3e eller 4e genom tiderna. Eller bara mindre istid (rollspelare).

J. Olofsson (1a kedja till 3e i a-laget)
O. Johansson.
J. Boyce
A. Wedin
J. Dahlroth
L. Werneman
E. Moe
D. Öhrn
T. Stenqvist.

Finns massa fler spelare i den kategorin. De flesta känner säkert sig missnöjda med speltiden och sedan försöker sig på en karriär någon annanstans. Just Wedin fick ju harva i en 3e och 4e kedja i HA för att sedan bli våran viktigaste spelare i SHL.

Svårt att spå spelares framtid. Se Borgman i Frölunda. Helt okej bland våra juniorer. Helt okej i vårat A-lag. Sedan raketkarriär någon annanstans och nu är han en av topp4 av alla backar i SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Klart det är jättesvårt att sia något om hur spelarnas framtid kommer se ut.

Jag tror bara på att unga spelare utvecklas bäst om dom får mycket speltid samt rätt roll i laget. Därför ser jag dom gärna i HA då det är lättare att ge dom den rollen där först, speciellt som det ser ut idag i vårat lag och vilken målsättning vi har framöver. Det är vad jag tycker, men alla är vi olika och det är därför vi skriver på ett forum, för att bolla tankar och idéer.
Kommentera