1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587687 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2451798

Sv: Apropå nånting...
Olle: största risken är väl att dom pajar laget med alla sena värvningar. Som typ Leksand när dom köpte sina supertyskar och blev sämst och svepta med 3-0 i matcher.
Lite svårt att se det desperata modolidbehovet av spets när man gått som en ångvält genom serien.
Men men.

Halloran tror jag dock kommer att passa ypperligt i HA. Mindre struktur, större ytor, mer förlåtande om det drälls med puckar längs linjerna. Bör bli en del poäng.
Frågan är väl hur han hanterar ett tätare slutspel. I Timrå trivdes han ju betydligt bättre med försäsongsintensiteten än seriespelet, om man säger så. Och han utgjorde väl en rätt slätstruken figur ifjol när Öret slutspelade.

Nu hoppas vi på ett snabbt affärsavslut, så att Kapanen kan shoppa. Någonting med lite näsa för mål vore trevligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Halloran presterade offensivt som Wedin, typ. Men defensiven var inte bländande. Jag tycker Halloran döms lite hårt här inne. Sen det Sanny skriver om ”gnället”, det vette fan hur mycket som egentligen är sant där. Men lyckligtvis är vi i ett läge där vi inte står och faller med en Halloran, det är ett friskhetstecken.

Håller med om Modo men samtidigt vill dom väl gardera sig för att ha så många vapen som möjligt i ett slutspel. Förra året fick dom väl stjärnan skadad och den där Woods blev ju runtkastad som en vante. Dom har gjort läxan, dom behöver fler strängar på sin lyra. Sen köper jag Leksands-argumentet men tittar man på löven som varje år köper ihop ett lag så tycker jag dom kommer närmare och närmare ett avancemang så helt fel strategi behöver det inte vara. HV71 gjorde ju samma sak och där gick det hela vägen.
Kommentera