1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587724 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2514548

Sv: Silly Season 2023-2024
SuneMangs: Sedan är det ju också så att ni haft finska tränare, med ett finskt spelsätt som fungerade någon säsong eller 2 i Kärpät. (Jag följer Kärpät). Han stod och stampade på samma sätt lite halvt som halvt. Ledningen ville testa nytt där och Manner ville också testa nytt.

Ni har haft en "Fredrik Andersson" som är helt okej i HA, men inte räcker för SHL. Match coachningen fungerade rätt ofta för er dock. Men inte grundspelet. Oerhört dåligt sådant. Fel balanserat lag på alla fronter. Droppen för mig som utomstående var när ni tog in Niemelä. Haha! Inte för att vara den men han håller inte alls för SHL..

Kinnvall kan vara bra med rätt omgivning. Inte helt säker på det, men låt säga att han får spela med Didde eller Erixon, med ett bra grundspel, där alla jobbar för varandra, så kan han visa sig vara rätt hyfsad. Det han behöver jobba mer på är stick-control, och försvara rättvänt. Det fysiska kan bli bättre, men då krävs det att han får bukt på sina skador innan han kan börja jobba med det.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2023-2024
DenRöda: Jag tror Manner har jobbat i motvind sedan han kom in. Spelare som inte underordnat sig Manner och hans idéer och det hela har istället bara blivit en enda stor, dålig kompromiss som resulterat i HA nästa säsong. Vi hade väl ändå mer finskt spel förra säsongen än den här, vilket resulterade i play in iaf.

Det säger ju för övrigt rätt mycket om Kinnvalls oförmåga att breddvärvningen Niemelä har varit en bättre back i Brynäs den här säsongen än vad Kinnvall har varit. Visst, två helt olika spelartyper, men jag har varit tryggare när Niemelä varit på isen än när Kinnvall varit det.

Hoppas för både er och Kinnvalls skull att det klickar och han får vara skadefri. För när han är bra är han riktigt bra, nu ska han bara hitta den nivån igen.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2023-2024
DenRöda: Kinnvall med Erixon??? vad i helvete har du druckit? 🤣
Låst ämne

Sv: Silly Season 2023-2024
DenRöda: Kvalserien till allsvenskan drog igång igår. Ett lag går upp av 6 lag. Hudik är ett av dessa och de vann hemma igår med 3-1 mot Nybro. Fin start. Väsby med Dicken vann också samt en överraskning att Kalmar slog favoriten Troja. Hoppas Hudik går upp men det blir tufft. Största konkurrenterna blir nog Troja och Väsby.
Låst ämne