1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586463 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2515160

Sv: Apropå nånting...
empa11: har suttit och försökt processat kvartsfinaltorsken ett tag nu. Först kände jag att vi nog föll på bästa tänkbara sätt. Kämpade hela vägen, föll mot ett något bättre lag med flaggan i topp. Men ju längre jag tänker på det desto mer börjar jag känna att det här var en av dom värre torskarna.

För det första är det som du säger, det är en motståndare som knappt har nån kredibilitet ens hos dom egna fansen. Ingen bryr sig om Örebro, dom har ingen historia. För det andra så gör vi en heroisk upphämtning och med domarna mot oss hela vägen så hade det varit en monumentalt härlig seger att sätta in på minnesbanken och aldrig glömma bort. Men så går vi och förlorar match 7. Efter två raka segrar och totalt momentum i vår favör. Jag var inte ens nervös inför match 7, i min hjärna skulle vi bara vinna den matchen. Det kunde inte sluta på annat sätt.

Så att nu se dom spela semifinal känns helt surrealistiskt. Jag har nog inte riktigt greppat det än. Att dom har 6 pers på läktaren i Skellefteå, det känns som ett hån mot oss timråsupportrar. Vi hade så klart fått pisk av Skellefteå och/eller Växjö men det har inte med saken att göra. Den där semifinalen var vår, så känner jag.

Sen finns det en stor jävla kosmisk orättvisa i att SHL’s genom tiderna sämsta karaktär Emil Larsson får åka runt och filma vidare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle:

Tycker att kvartsfinalerna 2005, 2007 och 2009 var ännu värre. I alla fall i de båda förstnämnda fanns chansen att ta oss riktigt långt. Sett till de lag vi då hade. Den här gången kändes det inte riktigt på det viset. Har släppt Örebro nu, men de får gärna åka ur så fort som möjligt. Blir inte ledsen om SAIK vinner alltihop, men bryr mig inte nämnvärt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: 2-1 Skälläftä!
Kommentera