1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586418 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2524448

Sv: Apropå nånting...
sargad: Kvalet till HS?
-I nästa rond möts MODANO och SMÅLAND. Diskussionsämne är att Explorer vodka har konsumerats av både Yared Hagos och Jeremy Boyce, samt vad denna dryck kan ha haft för inverkan på deras spelsätt. KLARAFÄRDIGAKÖR!

(Förlåt.)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: SMÅLAND dricker inget under 50%
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: Även lilla farbrorn gillar Explorer men gin den är att rekommendera är riktigt bra för de priset duger enligt min kompis på Dahlwinnie (en pub o restaurang i Östersund) han har minst 10 sm guld i drinkar!!🇺🇿🇺🇿🇺🇿
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Ang. Näkyvä. Om han blir kvar i SHL (det lutar väl åt Schweiz eller Tyskland enl. rykten) så kommer han bli en klar förstärkning vilket lag han än går till. Offensivt är han riktigt vass och skjuter som en häst sparkar. Han är bra defensivt också, med ett tungt fysiskt spel, men ligger hela tiden på gränsen till vad som är ok. Jag antar att det är detta som gör att klubben vill satsa på nån annan, de ibland något onödiga utvisningarna t.ex. men i mitt tycke är han en av SHL's bästa backar och väldigt underskattad.

Tror det skulle va en riktig dundervärvning för er, där han skulle förstärka er offensiv kraftigt med sina spetskvaliteér, men han är samtidigt 33 år och vill ha ett långtidskontrakt samt säkert en relativt hög lön enl. uppgift. Värd det enligt mig, inte värd det enligt ÖHK..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: Hahahaha va skön du är :D
Kommentera