1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587712 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2550840

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Man kan bara le när man ser detta. jäklar vilka producerande kedjor vi kommer kunna ha. Alla 4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Spanskaryttarn: Verkligen! Det är naivt att säga att vi har bästa topp6 i landet. Namnmässigt absolut, men det gäller att sprida ut dessa spelare för att få ut det mesta av sina roller.

Dahlén given som den bästa producerande spelaren, magiker med STORT spelsinne, topp 3 i ligan. Sjukt bra kombination med Pääjärvi i 5v5. Hanzl är en bra center mellan dessa och kommer vara bättre kommande säsong.

Pettersson med Mieho och Lander är tunga att möta. Mieho vinner puckar högt, Lander kan man inte ta pucken av och Pettersson är uppbyggaren.

Hållander med Lundin och Hartmann. Vilken klassisk Timrå - (Hundkedja) detta kommer bli. Hållander och Hartmann med enorm fart , fysik och relativ spelsinne. Lundin som visar sin kapacitet han hade i slutet av säsongen. Det här är en bra 1a kedja i ett mittenlag.

4e linan med EA - OJ - Wedin kan komma att vara avgörande i att vi ska ta oss till final. Wedin kommer att flyttas upp i hierarkin när han varvat upp. Förmodligen tar han Miehos plats. OJ tyckte jag visade bra karaktär som Center i Löven och det är där han ska spela tycker jag. EA är nog klart bättre på kanten eftersom att han är väldigt snabb och gillar att runda målet ofta.

Det stora minuset på en sjukt bra forwardsbesättning är att vi bara har en Rightare. Det kommer vara lättare för motståndare att stänga viktiga passningar i deras styrspel. Kommer vara svårare att få ut pucken från mittzon in i offensiv zon.
Det är nog därför Ante påpekar att laget kommer att gå mer på fart kommande säsong.
Kommentera