1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587687 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2551449

Sv: Apropå nånting...
empa11: Nubben har gjort mycket gott för Timrå IK men han var på övertid här och skilsmässan var lika nödvändig som välgörande för oss. Freddan och hanteringen av honom tillhör inte Nubbens "Det här ska in på CV:et"-prestationer. Där lyste Nubbens brister igenom med en tydlighet som närmast var självlysande. Freddan är inte och har aldrig varit en bra tränare. Att hylla honom för våra SHL-avancemang ger en jävligt fadd smak i munnen. Det är med sanningen mer överensstämmande att han lyckades få oss ur SHL mot Oink och sannolikt lyckats en gång till förra våren om inte ledningen agerat i elfte timmen. Att sedan höra en bitter Freddan i efterhand hävda att han rök i nån form av lottdragning gentemot Ante för att man agerade mot tvåtränarsystemet och att lika gärna Ante kunde ha rykt är så jävla skevt och patetiskt. Noll självkritik
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Det här är nåt annat än bröderna Sylvegård! 💪
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Jag tycker som sagt att man kan anse att det var korrekt att Timrå och Nubben gick skilda vägar, men samtidigt visa Nubben den respekt han förtjänar efter att bokstavligen lagt hjärta och själ i denna förening.
Har aldrig förstått syftet med att såga honom. Vad är hans brott? Han bröt sitt kontrakt själv nu när han gick, delvis för att han enligt egen utsago gjort sitt här och aldrig vill vara med om att spela ner klubben igen. Detta efter att han lagt en jävla bra grund med hemvändare.

Fisk3n däremot, har inget att tillägga där.
Kommentera