1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587455 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2551683

Sv: Apropå nånting...
Var med brorsan på Giffers i lördags. Jag vet, skadebeteende i brist på hockey.
Vi började diskutera hur skönt det är med arenan mitt i centrum. 5 minuters promenad till matchen direkt från pub. 5 minuter tillbaka efter bevittnad våldtäkt för en gravöl.

För oss som bor i Sundsvall kommer ju detta aldrig bli realitet med vårt kära Timrå. Men vi började istället diskutera upplevelsefrämjande åtgärder ute i SCA.

Pubarna:
-Den här säsongen har vi tex en hel drös feta lördagsmatcher. Tycker de matcher där de har trubadur skapar grym atmosfär i puben. Gärna någon återkommande som även lirar lite Timrålåtar akustisk. Skapar rätt skön sammanhållning samt ös. Rockklassiker brukar de vara bra på och får gärna fortsätta med.
-Har även varit inne på detta förut, men inleda samarbete med något lokalt bryggeri om en Timråöl vore gött. Kan ju vara tillfälligt sortiment om man inte vill göra det så stort. Typ etikett med gamla legendarer, som Birra Moretti hade med gamla Milanspelare. Om den bara säljs i arenan med skulle det iaf locka en ölfantast som mig något enormt.

Transport:
-Hockeybuss i all ära, men för en annan som är bekväm av sig finner jag dessa lite knöliga. Vill man stanna kvar efter och fira/sörja är de inte heller det bästa alternativet.
Fixerat pris på taxi vore att föredra! Typ Max 400kr fast pris. Hundring per näsa om man fyller taxin. Bör inte vara några konstigheter att förhandla fram ett sådant pris med ett namngivet taxibolag.

Parkering:
-Detta återkommande jävla oket. Köer kommer vi ju såklart få leva med. Men känns inte som planeringen är optimal i dagsläget, trots att åtgärder gjorts. Har inga riktigt bra förslag heller, men det är fan ett problem att sitta och köa i 15-20 minuter efter match. Vet flera som angett detta som orsak till att de inte orkar ut typ en tisdag. Tillfälliga rondeller? Trafikljus? Vette fan. Räcker med att man har en fegis med äggskal under gaspedalen som aldrig vågar köra ut, för att man ska köpa sig 5 minuter extra stillasittandes.

Upplevelse:
-TILLBAKA MED CHOKLADLOTTERIET! På 33, 55, 77 ska jag ha en jävla marabou.
-Matchprogram. Detta låter kanske lite ruttonhundratal, men något sådant, som man endast får ta del av om man besöker arenan tycker jag om. Gillar även formatet med matchprogram. Skaffa någon journaliststudent som gör lite roliga intervjuer med spelare/ledare. Kommunicera med era fans om vad som sker inom verksamheten. Fyll med statistik.

Se inte detta som ett klagomål. På stora hela är det ingen katastrof som läget är nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Måste vara rätt drygt att isladan ligger i en annan stad/by.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: Kul med idéer. Jag tycker att du ska maila dem till Timrå. Jag mailade Torines vid minst 2 tilfällen med förslag på förbättringar.
Bla att vi skulle köpa upp Fjällräven arena och göra om den till en agilityhall för ekorrar.Tror att det var hempen som tipsade mig om den.. ;-)
Nä men seriöst, maila Timrå.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: Som taxichaffis kan jag säga att jag absolut skulle kunna acceptera 400 men då skulle det gälla typ torget-arenan och vice versa. Inte upphämtning/avlämning på en massa andra ställen. Snabbt och smidigt är nyckelordet här för 400 är smärtgränsen nedåt. Fick jag frågan "på gatan" skulle jag säga fast pris 500. Lite rundåkande med upphämtning/avlämning på olika ställen skulle snabbt på rullande mätare springa iväg till 600
Kommentera