1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587713 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2553116

Sv: Apropå nånting...
Herregud vad det handlas och byggs i lagen, nu är visst Oskar Lindberg klar för Skellefteå. Vi har ett bra lag, men dom flesta lag på papperet är lika bra eller bättre. Vi kommer absolut att få slita för poängen. För min del så känns det oerhört ovisst. Som jag skrivit förut: Fixar vi slutspel så är jag supernöjd.

Min stora skräck är skador på viktiga spelare en längre tid. Ödmjuk och se med tillförsikt på det som komma skall.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
UbbeNils: Att de flesta lag är bättre på pappret vette fan. Många lag är indeed fyllda med spets, och konkurrensen är stenhård.
Men vi har ju något som absolut inte alla har, och de är ett lag med otroligt hög kontinuitet. Dessa spelare, förutom ett enskilt fåtal, har inte bara en försäsong tillsammans, utan en hel/halv säsong innan det.

Lag har varit hypade pga namnen i lagen tidigare säsonger med. HV när de åkte ut, DIF när de åkte ut, Brynäs och LHC ifjol (inte topptippade kanske men rätt högt hållna av ”expertisen”). Alla dessa hade flertalet nya ”spännande” namn inför säsongen, men det brakade ändå åt helvete.

Jag blir inte förvånad om vår plats blir mellan 6-10. Men man ska inte underskatta ett lag som inte behöver spela ihop sig på samma sätt som andra.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
UbbeNils: Skellefteås centersida skojar man inte bort.

Oskar Lindberg
Pär Lindholm
Jonathan Johnson
Linus Lindström
Kommentera