1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587724 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2553278

Sv: Apropå nånting...
empa11: Tycker det är helt orimligt att tippa Timrå sämre än 8:a. Vi får i stort sett spela med intakt trupp från ifjol. Vi har släppt några svaga spelare och förstärkt med bättre spelare. Hur många som slutade under oss i tabellen har värvat bättre än oss? Frölunda kanske. Vi har en joker i Wedin och förmodligen en starkare säsong från Rindell att vänta. Får vi in en klassback, vilket inte känns supertroligt, så känns topp 3 rimligt som målsättning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Bra att du är positiv, för min del så ser jag det orimligt bland dom tre första. Har gått igenom lagen och det kommer att bli ännu mer ovisst den här säsongen. Rimlig gissning, 6-10.
Men: Har du rätt med din gissning så jublar jag. Min ödmjuka sida som visat sig.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Jävligt svårt att tippa är det iaf. Ett lag som Rögle underpresterade ifjol, och har värvat rätt intressant. Ryfors är en klassvärvning exempelvis.
Luleå fått tillbaka Omark och Andreasson bland annat.
Frölunda som du nämner har tagit in Tömmernäs, Klingberg och Rydahl. Dock tycker jag dom saknar den där riktiga spetsen framåt, så överlag är jag inte imponerad över deras forwardsida.

Man kan säkert hitta 8 lag som har bättre trupp på papperet, men det beror enbart på att vår backsida inte är speciellt namnkunnigt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Japp!
Sen kan vi mycket väl hamna lägre än vi tror, eftersom saker och ting händer.
Men ska vi följa all logik är de som tippar oss 10-12 endast griniga bäbisar, alt. hockeyanalfabeter, eftersom ingenting talar på förhand för en sån placering, mer än deras egna kränkthet 🥳
Kommentera