1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587706 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2553285

Sv: Apropå nånting...
empa11: Klart vi kan hamna längre ner i tabellen men det brukar ju alltid vara 2-3 lag som underpresterar i förhållande till förhandstipsen. Det gör ju att man också kan ifrågasätta ”experterna” i media och vilken kunskap dom egentligen har om kapaciteten hos en specifik trupp. Förra året var det väl många som hade oss sist, vi slutade femma. Defensivt kunde Svensson, didde, lyytinen, Rindell osv. mäta sig med dom allra bästa backarna i ligan. Det fanns inte en expertjävel i hela sverige som hade det på kartan inför säsongen.

Med det i åtanke är jag också rätt skeptisk till alla lag som värvat stora namn men som också stökat om rejält i truppen, jag tror man underskattar lagsammanhållning generellt och där har vi en edge jämfört med många andra lag.

Jag tror lag som ändrat om mycket i truppen har en resa att göra gällande gruppdynamiken (och man har många ”wildcards”) och tar du ett lag som Modo som i princip sparkat ut alla spelare från ifjol och värvat legoknektar, jag tror dom kommer få det jäkligt tufft oavsett vilka eventuella klasspelare dom förstärker med under säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Topp 10 borde det realistiska "kravet" vara
både utifrån och internt. Allt annat är en bonus i min bok i allafall. Förhoppningsvis så blir det ett tidigare bottenskikt kommande säsong. Så man kan andas lite tidigare och njuta under säsongen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle:
Dumma MoDo. Sparkar spelare de inte vill ha kvar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Kan hålla med dig om olika saker. Absolut.
Kommentera