1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587455 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2553320

Sv: Apropå nånting...
Zoogin62: Enig med dig, och tycker det med!

Men gäller att varenda jävla tjomme som klassar sig som röd & vit förstår att ifall man ska ha de kraven så har man ett ansvar också. Det är att man går på matcherna. Det är att man köper merch. Det är att man unnar sig något extra på arenan. Det är att man ev. blir medlem.

Vårt egna kapital är fortfarande skrattretande om man ser på de mer etablerade klubbarna. Vill man att vi ska vara där och tampas med dem, då ger man också laget förutsättningar till det. Känner man inte för detta eller har inte möjligheter till det (vilket såklart är helt ok), då ställer man inga krav heller.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Börjar att närma sig ispremiär nu bara 2 dagar kvar! Och nästa fredag har vi årets första match mot Ässät och sen final eller bronsmatch mot Illves eller Tappara. Dessa matcher lär väl sändas, är det någon som vet var? Cmore gissar jag har inte hunnit kika.

Såg nyss på instagram att grabbarna kör hår. Pär Svensson satt på en cykel och Rindell/Lyytinen samt Lander mfl tittade på.

Pulsen börjar att höjas!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Alltså det här med målsättningar och kravbilder är svårt, särskilt eftersom det är flera faktorer som ligger bakom.
Har vi ett bra lag på papperet? Ja absolut!
Har vi ekonomi nog att förstärka med klass ifall toppspelare blir långtidsskadade? Inte direkt.
Har vi en juniorverksamhet som vi kan bygga ifrån långsiktigt? Njae.

Det rimliga är väl om klubben sätter en låg målsättning i förhållande till ekonomin, alltså typ play-in. Särskilt när vi är i etableringsfas och ligan är så pass jämn. Sen får spelarna och ledarna internt sätta andra krav att uppnå. Detsamma gäller oss supportrar, vi har var och en varsin kravbild med egna tolkningar om förutsättningarna.
Kommentera