1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587727 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2559130

Sv: Apropå nånting...
Olle: Jag tror stenhårt på Rindell, kommer lyfta mycket istid och förhoppningsvis spela i första PP. Får han det att stämma så tror jag han kan nosa på 40p, riktigt stor potential där, mest offensivt såklart. En billigare Laleggia kanske?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Synct: Hehe, jag myntade ju utrycket
"fattigmans Laleggia" förra säsongen. Så helt fel ute är du ju inte. 😁

Diggar hans långa precisa passningar från egen zon, precis som LaLeggia var så duktig på. Minns nån flippmacks-smörpass från Rindell förra säsongen som renderade i ett mål. Kommer inte ihåg vem passen kom till, var det Dahlén?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Synct: Japp, Rindell tycker jag är lurig, klurig och irrationell. Gillar honom stenhårt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Synct: Ja alltså i dagsläget så känns det som backsidan vi har inte är en guldmässig sådan. Men vi har ju spelare som Rindell som du nämner som kan ta klivet kommande säsong. Håller sig Lyytinen hel så har vi ju vår härförarback där också. Sen tror jag hårt på Eronen kommande säsong. Han har lärt sig ligan nu och kommer stänka in en del poäng i PP. Sen tror jag också att han har lärt sig spelet i SHL nu och kan anpassa spelet mer, även han saknar lite speed.

Summa summarum, vi har en del frågetecken på backsidan. Som däremot kan komma att bli utropstecken när säsongen summeras. Då har vi kanske helt plötsligt de där komponenterna på backsidan som vi trott oss sakna.
Kanske rent av att Kapanen hittat nått guldkorn på vägen att fynda in och komplettera backsidan med.
Kommentera