1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587725 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2559235

Sv: Apropå nånting...
Olle: Ja Monten är ett av många frågetecken i HV. Återigen har dom en mängd nya spelare. Noll kontinuitet. Andre P som är deras viktigaste spelare (tillsammans med Ortio) har en oroande skadehistorik. Även om dom har en del kvalitativa spelare känns lagbygget väldigt spretigt överlag. Dessutom en enorm press utifrån, en dålig start och det lär börjar bytas både sportchef, tränare och spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
kattan: Det är inte många lag som kan spela helt utan press och förväntningar. Möjligtvis Malmö, alla förväntar sig att dom ska åka ut och dom har varit nära två säsonger i rad. Kanske Luleå, dom kan ju knappast göra en sämre säsong än i fjol.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kattan: Nubbens hemvändarstrategi har hittills mycket mer att önska tycker jag. Anton Strålman HAR varit en världsback, men det är ganska många säsonger sedan nu. Räkna även in hans ålder (37 år) och rehabilitering från skador under den tiden och du får nog lugna dig lite som supporter i haussandet om honom som "stjärnbacken som äntligen kommit hem".

Hur gick det förra säsongen? Hjalmarsson la väl ner helt. Filip Westerlund? Den rekryteringen man inte annat än le åt 🤭😁 Sam Vigneault? Här bevisades det att Hockeyallsvenskan är hans absoluta maxnivå. Tillbaka i Modo nu. I SHL🫣 Jag säger lllycka till!!!
Kommentera