1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587694 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2561470

Sv: Apropå nånting...
Olle: Jag är nog ändå i det mest ödmjuka stadiet jag varit i livet, just nu.
Men efter att ha läst modos bok några gånger i veckan ska vi absolut brösta denna seger som det första beviset på att Västernorrland har en tydlig hierarki.

Den paletten blandar rött och vitt väldigt lätt, rött och grönt skär sig hårt just nu. Trots fördel från den svartvita konstnären!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: men det är just det! Vi ska bara vinna mot Sundsvall också! Sedan är det alltid intressant att se hur vissa individer klarar spelet, Didde t.ex var kul att se ikväll. EA ser också överraskande pigg ut. OJ hade jag förväntat mig mer av, nu när han fick spela i en toppkedja! Forsmark tror jag kan bli riktigt bra, men han har en bit kvar! Men ge honom en tio femton matcher! Och visst är JJ våran förstemålvakt?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: vi måste kunna dra lite energi från det här. Vi spelade match mot ett allsvenskt topplag igår kväll och vi vilar några av lagets bästa spelare och ändå gör vi det rätt bra. Jag tycker det ser lovande ut. Linjerna i Timrås spel finns där, orken i benen fanns inte riktigt där. Då vill jag inte sänka Modo utan Skellefteå. Deras match mot Modo var i ett läge där alla hade pigga ben och dom hade betydligt större problem med modos offensiv än vad vi hade.
Kommentera