1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587687 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2562439

Sv: Apropå nånting...
BobbyG: Vi som ser matchen förstår ju att försäsong är inget annat än försäsong. Samtidigt så begriper Vi utomstående litegrann den totala paniken som måste råda nu. En vecka till seriestart och Modos bästa matcher mot kvalificerat motstånd har varit mötena mot Löven och Timrå i SCA-cupen.

Löven lyckades Modo slå efter att mer eller mindre fått segermålet till skänks. I matchen mot Timrå var Modo egentligen helt chanslösa. Och ikväll mot Löven igen övertygar väl egentligen ingenting alls. Inte ens Walli 😉😁
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: visst att försäsong är försäsong men om man genrepar på fredag och har premiär torsdagen därpå så är det ju i princip samma lag som spelar. Visst att man kanske är 10-20% mer påslagen när det blir tävlingsmatch men det är ju inte så att spelarna glider runt på en skridsko bara för att det är träningsmatch.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: jag har ingen panik alls, jag kan inte påverka matcherna och hockey är ett intresse för mig, intressen ska vara roliga och skänka glädje. därför lite menlöst för mig att känna nån panik. som jag skrev till Olle så går solen upp imorgon ändå.
Kommentera