1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587618 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2565950

Sv: Apropå nånting...
Sådärja, hemma igen. Sällan har 40 mil känts så sköna, trots två vägarbeten med rödljus och lots.

Underbar premiärjävel. Första perren var en uppvisning av det slag vi så ofta fått emot oss: stenhård bestraffning av misstag. Pang-pang-pang. Hyfsad kemi på Pääjärvi-Hanzl. När EP hittar komfortzonen också blir dom hyperfarliga.. re. Kvällens klart bästa formation.

Kul också att 4e kedjan fick bra med istid. Med all rätt, dom gjorde det bra. OJ såg överraskande självklar ut, åtminstone med fjolårslövssejouren på näthinnan. Rejäl, rivig, utmanande. Fortsätt så.

3e: också bra. Men visst kan du bättre, Hartmann? Mieho härligt grisig, Lundin stark. Pluspoäng för den snygga puckstölden bakom mål.

1a: chockerande nog kvällens sämst fungerade enhet. Såg ut som att Jonte ville och funderade lite för mycket. Men, ingen oro där. Eventuell stress/press bör lägga sig, inte minst när vi ser ut att ha en jävligt stark kedja till som också kan producera.

Backsidan ser väl ute lite som förväntat, men det totala defensiva spelet lär hålla även i år. En hel del missar i kväll, men färre än Frölunda. Och dom straffades hårdare än vi.

Å andra sidan ska vi inte dra för stora växlar på den här matchen. Vi b ö r ligga längre fram än dom flesta lagen, givet att vi i princip ställde fjolårslaget på isen. Frölunda har byggt om, och det tar rimligen lite tid innan dom får ordning på grejerna.

Men: en grymt skön och ändå stabil premiärinsats.
Och: för jävla härlig stämning i hallen. Klacken ångade på bra, och när sittplats hänger på med handflatorna blir det tryck.

Och 2: Extacy of Gold i introt även i år! Den låtjäveln får alltid vartenda hårstrå att ställa sig i givakt.

Nu blir det sömn i några timmar innan jobb och hockeysnack med leksingar, modolider och annat löske. Köpte på mig en ny timråmugg också som jag ska flasha på fikat, samtidigt som jag teatraliskt återberättar matchen, sekvens för sekvens. Det ser vi fram emot.

Tack Timrå för en underbar premiärafton!

Hockey ÄR en underbar sport!!!1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Godmorgon alla!
Satans så starka vi kändes, kontrollerat och topplags beteende rakt över.
Johansson klass och lugnet själv.
Vill bara upplysa om att vi nu står i 7ggr att vinna SM-guld hos svenskaspel…
Kommentera