1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587712 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2569766

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2023-09-23
DenRöda: Är väl så klart en balansgång. Timrå började ju vrida om träningen i AS nån säsong för att man skulle ha större ork i slutet av säsongen. Det har, av det man hört, varit lyckosamt. Jag inbillar mig att man kört på samma upplägg i år men skruvat en del på det.

För mig känns det också märkligt att hela kollektivet ska ha tränat ner sig totalt och samtidigt. Dessutom tänker jag att staben är noga med att följa spelarna och deras mående under träningen. Mängden träning man orkar är ju personligt. Vissa orkar enormt mycket, andra lite och jag själv nästan ingenting alls numer.

Skulle tro att inledningen är ett resultat av massa saker; skador, inställning, sjukdom/krasslighet, bra motståndare, tre topplag, för enkel försäsong, mental ansträngning, uppstartsfas. Kanske också nedtränade, vad vet vi?

Får DHL leverans ikväll kommer vi se sex stycken axlar sjunka ner avsevärt, greppet om klubborna lätta lite och strukturen i spelet kommer att bli tydligare i hela laget. Skulle dom dessutom lyckas med ett eller ett par PP:n skulle det också påverka hela laget. Även om spelet knackar vet laget att DHL eller PP vinna matcher åt dom. Det blir en trygghet.

Nåja, nog med ord. Vi vet inget men greppar efter mycket. Bara ut och vinn för fan så kan vi släppa allt det här.
Låst ämne