1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587706 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2575806

Sv: Apropå nånting...
kattan: Färjestad hade väl en back som inte fick någon speltid! Ta med honom upp på torsdag, och sen kan han väl stanna en månad eller två! Win-Win!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Tom Topp: Ska bli intressant att se vilken back som kommer in tills på lördag. Om det kan tänkas vara Bergkvist eller någon finne som halkat efter i Liiga?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Visst känner man -viss- skepsis inför imorgon. Att gå in närmare på varför känns väl överflödigt?
Sedan går det ju att spela bra så här stukat någon match, jävla synd att det är just FBK vi möter nu närmast bara, innan förstärkning ev. trillar in.

Just nu har jag väldigt svårt att greppa hur det kommer se ut. Ena tankarna lutar mot total utskåpning. Alltså tennissiffror. Å andra sidan kan jag inte låta bli att vara lite förhoppningsfull att vi tar med oss den goa känslan efter Plastsjö, vi har 2 juniorbackar som om de gör en likvärdig insats inte alls blir någon stukning, och vi är obesegrade på hemmaplan.

Men sen får jag inget riktigt grepp om vår säsong hittills, inget konstigt kanske då den är så ung. Men det jag vill få fram är att jag inte vet vad man kan förvänta sig av laget än. Som jag ser det har våra insatser varit som följer:

Frölunda - Bra
Luleå - Dålig
Skellefteå - Mycket dålig
Modo - Böljande men i slutändan bra.
OINK - Mycket bra
Plastsjö - Mycket mycket bra.

Formen är rätt talande positiv med senaste 3 matcher. Men bottennivån hittills, som nåddes för just bara 3 matcher sedan, räcker ju inte nära mot FBK. Speciellt inte med en backsida som kanske liknar soldaterna som blev avlösta vid fronten efter tyskarnas Ardenneroffensiv.

Ett litet förhoppningsfullt finger ska höjas för ifall Noel är spelklar, han och Forsmark spelar som de 2 senaste, och det bara är Melander som är ”ny” in, så kan nog FBK underskatta vår backsida. För de har garanterat koll på hur vår trupp ser ut.
Kul med livematch igen!
Kommentera