1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587722 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2575825

Sv: Apropå nånting...
empa11: Det kommer krävas rejäl ödmjukhet på Torsdag. Av både backar och forwards. Förhoppningsvis så tar vår förstakedja ett steg tillbaka. Med det menar jag back to basic och gör det tråkiga jobbet först och främst, jobba klart situationerna och spela ett smart presspel, etc.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Ja en back jobbar de på att få in nu så snart som möjligt när vi har 3 st erfarna borta på längre tid. Frågan är om det blir en tillfällig lösning eller om man letar något mer långsiktigt. De beror väl på vad som finns på marknaden. Juolevi vet vi men han är dyr. En finsk ung talang har det talats om, minns inte namnet på honom. Han har iaf knytits ihop med Timrå. Sedan har vi Lyytinenspåret med spelare som inte lyckats eller tagit plats i sina lag. Spännande att se vad det blir. En defensiv back eller tvåvägsback bör det bli iaf då vi har två såna borta Didde och Erixon som har mer defensiva egenskaper.

Mot Färjestad har vi allt att vinna. Vi ska inte gå in och tro att dom är så bra och visa för mycket respekt. Visst de har gått bra och vann senast mot Leksand med 5-0. Men vi måste ligga nära dom och forechecka som vi brukar göra när vi spelar som bäst. Med publiken i ryggen och lite flyt och jävlaranamma kan det gå vägen.
Kommentera