1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586418 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2576803

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-10-05
Labban: Intervjun han gav efter torsk i game 7 i slutspelet var höjden av ödmjukhet. Imponerande hållning får jag säga, sett sämre kaptener

Var två ödmjuka lag idag tycker jag och utan tvekan bästa motståndet vi haft på bortais denna säsong

Flyt och domarna som ger oss segern

Om man bortser från rookien i kassen då, han var bra och fick en assist också
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-10-05
Gedigen match. Bra bredd i truppen kan man fastslå.
3 kedjor som sett riktigt bra ut större delen av serien hittills.
Frustrerande för oss men säkert ännu mer för spelarna i förstkedjan. Men det gör mig inte orolig. Det kommer. På något sätt kommer det att lösa sig.

Är mer oroad av hur Julle startat och de tjyvmatcher han fått. Här vilar enligt mig ett stort ansvar på Ante&Co att "skola" in Julle med lite... lämpligare utmaningar härnäst. Vill inte hamna i förra säsongens situation att vi de facto till slut bara har en vakt.
Då blir JJ förr eller senare skadad eller mentalt sliten.

Jo, just det, stort beröm till EP, som tydligt spelar med gott självförtroende nu, och Lundin som mer och mer ser lika stark ut i SHL som i HA.
Och härliga skägget sheriffen Svensson upprätthåller ju lagen ypperligt och sätter skurkar i finkan gång på gång.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-10-05
eltifoso: Är villig att hålla med dig.

Ni har ett snuskigt effektivt lag och jag avundas er att hålla på ett lag som har denna utdelning. Det kan man inte ta ifrån er.

Men jag måste tyvärr landa i att med objektiva domare hade vi inte torskat ikväll. Inte att vi fick MONUMENTAL fördel, det fick vi inte. Men det räcker för oss med såna här, helt oförklarliga, insatser av våra rättskipare.

FBK gjorde en handfull överträdelser innan vi spelat 12 minuter av första. Som bortalag. Det hade liksom inte funkat för oss. 0 gehör.
Vi bombar på och trycker ner vår motståndare så hårt att de väljer att ta timeout innan första perioden är slut.
Vi vinner offensiv tek efter det, och pressar ännu ännu mer. Likt förbannat tar man en dussinsituation i vår defensiv som första utvisning.

Jag önskar att vi vore ett lag, och i en situation, där vi rider ut det. Men FBK är för skickliga. Det här vet säkert Nord. Det ligger bara i hans natur när han ser en grön tröja få en handske på sig. Trots att han hållit huvudet kallt när Lander blivit checkad på tänderna och Hållander nerriven i 2 mot 1.

Ett disciplinerat och skickligt FBK vänder matchen där.
Sen gör vi massa misstag. Vi har 3 ordinarie backar borta och det syns, om än inte mycket, men tillräckligt.
Vi ser genomgående efter det att vi inte ska få något gratis. Svensson åker ut för exakt samma sak som frias några byten efter.
Legacé är monumental, förstakedjan försöker med näbbar och klor, men han gör så att hela denna bok förbiser hur jävla nära de är gång på gång.

Grattis till denna målis. Han+Calle kan mycket väl ge er SM-guld.

Trist. Hade velat att vi blev uppläxade. Detta känns ovärdigt, provocerande och surt. Sett till matchbilden och förutsättningar.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-10-05
eltifoso: Klassskillnad i avsluten var det som gjorde skillnad idag. Hälften så många skott men ni förvaltar ju lägena betydligt bättre.
Låst ämne