1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586450 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2578895

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Landers tapp en gåta? Han måste ha någon skada som spökar.
Missade ju några försäsongsmatcher som tidigare sagts.
Det är inte alls samma klipp i skridskoåkningen som förut. Kanske skulle må bra av att vila några matcher?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Herminator: Det är väl direkt oansvarigt att spela honom om han är skadad så här tidigt på säsongen. Då är det bättre att vila honom. Dessutom har ju hans inledning varit katastrofal vilket torde innebära att ledningen måste ha kommit till insikt att det förstör mer än ger att spela honom skadad. Om han nu gör det vill säga. Dahlén har ju gjort nästan samma start - spelar han också skadad?

Jag tror på en klassisk formsvacka. Deluxe. För mycket tankar på att måsta leverera och göra rätt över hela banan så att det bara blir fel? Allt annat borde Landet vara alldeles för rutinerade för. Om det är något internt som stör inbillar jag mig att Lander är en kapten som tar tag i det. Rensar luften, visar vägen och går vidare. Även om målen bara östs in i fel kasse har dom ju skapat en miljard a-chanser i matcherna. Lite flax och medstuds och det hade kanske varit mer avslappnade axlar på härföraren?

Visst var det mot Örebro i inledningen ifjol som Lander drog ett snack i paus, laget kom ut och hämtade igen matchen och blev ett bättre lag efter det? Kanske är dags för en repris nu i veckan?
Kommentera