1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587712 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2609255

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Tar nog Eronen med allt inräknat. Eftersom jag ser honom som mer stabil och tyngre i det defensiva arbetet. Vi har både Forsmark och Rindell som producerar ok offensivt.

Hörde dock idag i Sanny & Svensson att någon av dem hört att det är lite missnöje internt med Eronen. Lät väl halvobekräftat, men ändå. Nog för att han inte lyst som någon stjärna hittills denna sässe men trodde inte det var så illa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Eronens slutspel förra året gav också lite mersmak och var väl en av anledningarna att jag inte var helt oäven med tanken att behålla honom denna säsong.
Han har tagit sig till final i Finland och snubblade på målsnöret. Känslan säger mig att han är en sådan som höjer sig lite när det gäller.

Däremot så står jag nog fast vid att vi nog skulle gått på nån annan back för de pengarna trots allt. Hans skridskoåkning är en av anledningarna.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Eronen är en av de spelare jag definitivt tycker har en del kvar att bevisa med tanke på att han (antar jag) är rätt välbetald. Han är ganska osynlig matcherna igenom, och de där välplacerade skotten från blå har man ju inte sett röken av sen sommaruppehållet. Tycker även att han väger ganska lätt i det defensiva jobbet rätt ofta.

Han gör ingen katastrofsäsong, men får betalt för mer än han visar upp bara.
Kommentera