1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587712 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2609565

Sv: Apropå nånting...
Rico01: mm…


Kluven…

Ante är inte perfekt men han har mycket som uppskattas inte minst grunden…

Han har andats luften i arenan och föreningen många herrans år.

Det passar fint in Timrås profil.

Men vill han inte eller har annat som lockar mer så är det så och jag har full respekt för det och vill inte ha en tränare som egentligen vill göra nått annat heller.

Jag hoppas oavsett att det blir bra och att man tar in en tränare som tror på profilen med det hårda arbetet och laget före jaget. En viktig del i att ha supportrar som känner igen sitt lag.

Men vi får se hur det blir!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
söder över: Jag må ha kritiserat Ante för stundtals bristande "matchcoachning" men jag har å andra sidan ändå känt att han skulle kunna varit kvar och att man breddat ledarsidan.

Får se vad framtiden säger, jag vill i allafall att Finlandspåret stannar vid spelare. Jag vill inte ha nån random Finsk tränare som inte vet hur det Svenska systemet funkar i allafall.

Filander finns väl på marknaden med. Nu är han ju dock inte känd för att sätta nån stabil defensiv dock..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
söder över: Vi fick ställa lite frågor till Ante inför Timrå-Malmö, ställde denna fråga om hans framtid i klubben, med respekt för att jag förstår att han inte kan gå in på detalj hur det ser ut.

Hans svar är att han brinner för klubben och tror vi har något stort på gång. Min tolkning var att han inte känner sig färdig här, men svaret går ju att tolka på olika sätt. Jag hade gärna sett att han misslyckats innan man väljer att gå skilda vägar. Det tycker inte jag man kan säga att han gjort hittills under sina 1,5 år som ensam huvudtränare.

Det är ett högt spel att spela. Nog för att vissa fans skrikit sig hesa om hans avträde när det gått motigt, men Kimmo bär ju ansvaret om det nu blir så här. Gör vi en bra säsong 23/24, och någon kommer in och floppar nästa säsong, med vetskapen att vi kunde ha kvar en presterande tränare med hela hjärtat i klubben. Då ligger Kimmo riktigt pyrt till tror jag.

Men vi måste ju samtidigt lita på vår sportchef tills motsatsen bevisas, om detta nu stämmer. Filander lär ju vara sugen på annat redan nu?
Kommentera