1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587712 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2613173

Sv: Apropå nånting...
empa11: Ja absolut, i en 4:e kedjeroll kommer Mieho mer till sin rätt! Han skall bara ut och köra med vilja och attityd och göra det han är bra på.
Känslan är att han tappat lite av den dimensionen när han hamnar i en toppkedja.

Fortsätter lite på hyllningsspåret. Hållander, där snackar vi en bulldoser som börjar komma mer till sin rätt efter att behövt spela in sig lite i SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Exakt! Fortfarande lite oklart dock var hans bidrag är i PP. Där har jag inte analyserat tillräckligt, bara min övergripande känsla att han inte får så mycket uträttat.

Hållander tycker jag egentligen gjort det bra från start, men missade lite för mycket i början. Nu klickar det ju extremt bra för honom, och tycker hela den kedjan ser harmonisk ut. Tror de kommer accelerera med ju längre serien går. Jag tycker inte Lander är underkänd, men känner samtidigt att han har någon nivå till, och framförallt hitta tillbaka till hans grovjobbande jämnhet.

EA är också en sån man vill hylla så här i halvtid av serien. Fortsätter han med samma speed och är positionssäker i defensiven, tycker jag han arbetat sig till en förlängning över nästa säsong.

Mina största tagningar på förbättringspotential för andra halvan av serien:
-JJ hitta formen. Vi behöver 2 bra målvakter, och Juel har ju hittat sin.
-Dahlén skärpa i avsluten. Assist, positionering och allmänt jobb tycker jag blivit bättre från start. Men så skottglad han är, i kombo med att han får VÄLDIGT bra lägen, så kan han öka målproduktionen ytterligare.
-Pääjärvi har känts lite off efter skadan. Förväntar mig inte att han ska bibehålla säsongsinledningens produktion, men blivit lite osynlig senaste matcher.
-Mer jämnhet på Lyytinen/Rindell. Känns som det är varannan match på dem. Himmel och (överdrivet) helvete. Vill att de ska vara mer stabila.
-Lundin hel och fräsch, samt att han och Hartmann hittar sin symbios. Johansson gör sitt, och är en stor positiv överraskning. Hartmann har sett bättre ut sista matcherna. Denna formation ska absolut kunna ta betalt.
Kommentera