1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587687 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2622529

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Lite så jag tänker. Erixon out, Moverare in. Att förlänga med Rindell och Lyytinen känns lite bu eller bä tycker jag. Jag accepterar att dom stannar och tycker det är bra, men väljer man att inte förlänga med dessa så känner jag att det kanske är för det bästa (kanske finns bättre alternativ på marknaden).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Tror vi får svårt att ersätta Lyytinen sett till kostnad. Var oönskad i i sitt gamla lag och inga landskamper att tala om, lär ha varit väldigt billig. Given förlängning i mina ögon trots lite skadehistorik. Rindell är 50/50 för mig dock, men hade velat se om Jokinen kan slipa bort allt slarv. Men gråter inte blod om han lämnar. Men ryker han måste vi in med liknande spelartyp, en kreativ och spelskicklig back.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Tråkigt ändå att behöva göra sig av med Erixon, för han är ruskigt bra i sina stunder. Verbal back som styr och ställer i försvarszon men jag tror det är dags nu faktiskt.

När det gäller Lyytinen så vore det också ändå rätt trist i att inte förlänga, då familjen rotat sig rätt rejält i laget och han verkar verkligen stortrivas.
Kommentera