1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587687 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2633569

Sv: Apropå nånting...
puffe: Ja, men jag tycker att Wikegård gjorde det väldigt bra med motargumenten. Johanna kunde de ha dumpat i den diskussionen.
Håkan har alltid fört linjen att de rika ska bli rikare och skyddas i SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Läser man den här intervjun om familjen Lyytinen så blir man lite småförälskad i dom. Inte nog med att Joonas är passionerad och brinner för Timrå så är Tiina samma skrot och korn som jag förstår det. Båda är extremt glada att vara här. Jag hoppas innerligt att han får ett nytt kontrakt och att dom stannar hos oss några år till.

Äeh sånt här gillar jag att läsa. Spelare som inte direkt har någon anknytning till klubben som jättegärna vill vara här och att familjen trivs.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Håller med ang Wikegård. Förde ett sunt resonemang där. Looben o Glennertklanen är ju så rädda om sina miljoner och vill ju bara ha mera istället för att värna om svensk hockey.

Johanna vet jag inte vad hon ansåg och frågan om hon vet det själv för var ju lite svävande...

Jag skulle hoppas på ett annat kvalsystem där ettan från hockeyallsvenskan går rakt upp(sista laget i SHL ut)o typ lag 2 till 8 får via ett kval där segraren ställs mot det 13:e laget i SHL om att göra upp om en plats.
Kommentera