1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587688 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2633614

Sv: Apropå nånting...
Turkiska Tiken : Jag var ärligt talat inte alls insatt i hur kontraktet för Didrik såg ut. Självklart kommer inget att hända med Diddes kontrakt. Jag pratade mer generellt om hur jag ser på situationen i just hans fall. Och kanske att det finns erfarenheter att lära sig av detta mer på sikt. Bör man förlänga ett kontrakt med flera säsonger trots att man är väl medveten om att det finns en alldeles uppenbar risk att spelaren i fråga riskerar att missa ett större antal matcher? Du kan självklart inte värja dig emot otursfaktorn här. Men upprepad skadefrånvaro på grund av en tuff spelstil borde kanske höja varningsflagg lite. Det är som jag ser det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: Viktig match ikväll minst sagt. Det blir inga lätta 3 poäng om ni tror det. Det skiljer 20 poäng i tabellen men Oskars har spelat upp sig på slutet och närmat sig lagen ovanför.

Oksanen är viktig för Oskars och skadade sig senast. Det sägs att han missar dagens match. Se upp för Lodin ikväll. Jag vill se samma inställning som i torsdags med Landers brinnande ögon som drar med sig hela laget. Då får Oskars problem. Blir intressant att se hur det kommer att se ut ikväll. Johansson får gärna spika igen ikväll igen
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: Förstår din poäng.
Kommentera