1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587687 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2656241

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Beror ju helt på om Nässen och Pilö är bättre än Rindell och Lyytinen. Vilket dom på förhand INTE är.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Turkiska Tiken : Det handlar ju om att få "bang for the buck". Pilö hade jag bra koll på då jag hade koll på den årskullen, tyckte faktiskt han var riktigt bra när han kom upp i seniorhockeyn, dock mindre koll på hur det gått för honom i år.

Edfeldt tycker jag absolut skall vara kvar, en forward som rätt sent valde att bli back. Klart att det finns att slipa på då steget inte är lätt, han kommer aldrig att vara en Top 4 men har alla förutsättningar att kunna bli en Didde light.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Turkiska Tiken : Nej om Eronen blir kvar så är vi ute på väldigt hal is. Jag tänker mer om vi får in en klassback i utbyte mot Eronen.

Jag ser gärna att Kapanen fyndar i HA också. För att bredda till backsidan och att kanske hitta en bang for the bucks back utöver där för att både spetsa och bredda backsidan.

Annars får Kapanen offra botten 6 på de kontrakt som går ut och snåla in ordentligt där för att frigöra cash till backsidan.

Ut med Mieho, EA, Lundin och in med snorbilligt. Typ.

Pääjärvi är intressant med. Man har ju förstått det som att han spelat gratis nu i princip. Kommer han göra det om han förnyar kontrakt när han visat att kroppen håller?
Kommentera