1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587684 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2661158

Sv: Apropå nånting...
På tal om inget; Känns som att Pääjärvi håller tillbaka lite, antingen pga skada eller självförtroende. Han har ju också en ganska så riskminimerande spelstil vilket påverkar (på gott och på ont). Men man hade ju velat att han klev ut som Hållander och vågade släppa loss mer. Utmana, gå på kassen, håll undan osv. Han besitter inte samma kraft och speed som Hållander, men är inte heller långt därifrån.
Släpp bromsjäveln nu Mange P!

Det gladde mig mycket igår att han vågade trolla fram en riktigt snygg straffvariant(som bara var en felstuds från att avgöra matchen). Hoppas han fortsätter ta för sig, och vågar lyfta sitt spel en nivå till för att bli mer bidragande offensivt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Håkkybåkky: Som du kanske sett har pääjärvi fått agerat back otroligt ofta då det blivit kalabalik i egen zon. Främst vid det otroliga manfallet på backsidan. Defensiv ytter/stödback.
Nu när Rindell och Lyytinen är tillbaka så kommer han få mer tillgång till det offensiva spelet. Det såg vi litegrann igår t ex. Tyckte han blev mer involverad i det offensiva än tidigare 5 matcherna.

Förhoppningsvis så släpps allt för många av våra spelare så fort det nalkas slutspel. Finns liksom inget att förlora. Bara se till att denna säsong blir värd att minnas.
Kommentera