1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586374 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2682245

Sv: Silly Season 2024-25
Är det bara jag men känns inte Dahlen lite mätt? En spelare i hans kaliber måste väl kunna göra mer på en SHL säsong. Såg lite osynlig emellanåt under seriens gång. Snart blir det tillbaks till HA-gnugg med honom känner jag. Där kan han i alla fall producera poäng.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2024-25
bonden: Du har rätt…det är bara du! Så ohyra, schas på dig.
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
bonden: Sen är det också en ledarfråga. För den som följt Timrå IK mer noggrannt än att ev. plöja slutresultat och individuell statistik torde det vara helt uppenbart att Jonte var i total osynk med sin tränare. Här har vi den viktigaste punkten av alla: Ny tränare, nya krav och nya möjligheter till att bli den bättre versionen av sig själv.
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
bonden: Det stavas kravställning. Det är inte bara Jonathan Dahlén. Alla spelare i Timrå IK behöver känna att utvecklingsmöjligheterna är så bra som dom kan kan vara och här kommer kollektivet in i bilden. Utveckling för både individen och kollektivet är något som ett elitidrottslag är beroende av. Till exempel om ett lag ska vara attraktivt att kunna locka till sig duktiga spelare behöver laget uppfattas av spelare som ett lag där de känner att här är en bra plats de ska vara för att utvecklas. Laget måste vara attraktivt att representera vilket innebär att det bör existera en positiv utvecklingsmiljö där spelare kan ta stora kliv i sin utveckling. På så sätt är utvecklingen ständigt i centrum och är något som alltid fortsätter drivas framåt.

"Ett idrottslag karaktäriseras av ett kollektiv där ett antal individer arbetar tillsammans för att nå ett gemensamt mål. Målsättningen kan vara att vinna serien, hålla sig kvar i serien, spela ett underhållande spel eller utveckla sin lagkänsla. För att ett lag ska nå sina målsättningar krävs utveckling av de enskilda individerna vilket innebär att kollektivet och individen sitter ihop och är beroende av varandra."
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
bonden: Du är overkligt korkad om du tror att det där provocerar 😂
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
bonden: Mätt vet jag inte, vad det berott vet jag inte heller. Tror nästan att vi får se den gamla Dalle igen till hösten
Kommentera