1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586591 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2688395

Sv: Silly Season 2024-25
Bragd-Birger: Nej det finns ju trots allt den biten också. Att vår forwardssida/hemvändare skall klara av den hockeyn Jokinen vill spela. Även om Jokinen verkar ganska lyrisk över vår forwarddsida. Som han uttalar sig i allafall.

Det kan ju vara så att Jokinen får anpassa sin filosofi litegrann utefter spelarmaterialet vi har trots allt.

Med det sagt så hoppas jag att vi kanske får se en sida av Dahlén som vi inte sett innan, en mer intensiv Jonte som jobbar stenhårt i hemjobbet. Som bygger goda vanor i sitt spel.
Som Jokinen faktiskt sa så kom han ju själv till insikt i Jontes ålder. Om att ju hårdare man jobbar i defensiven. Desto större chans är det att man återvinner och äger mer puck själv i slutändan.

Såg en artikel från ST från idag förövrigt.
Wedda uttalar sig så här.

"– Ja av det man hört kommer vi att öka träningsdosen och den generella kravställningen. Just den delen känns väldigt positivt och som något jag känner att vi behöver."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2024-25
Sputnik1: Jaha alla vänner här inne ni verkar ha pejl på Timrå o vad som händer! Jag sitter på altanen o solar min psoriasis o läppjar på varm choklad o punch/mintu man mår inte direkt dåligt nu har inga nyheter om Jonte än men vi kommer att få se den vi älskar att se nästa sässe!😎
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
Sputnik1: Samtidigt så tycker jag detta är ett ypperligt tillfälle att suga åt oss allt som Jokinen har att komma med. Tänker till Juniorsidan etc. Där han verkar vilja vara med och påverka också. Ett sätt att kanske göra oss lite attraktiva för lovande talanger på ett annat sätt än de stora drakarna som kan locka med pengar och moderna faciliteter.

Förhoppningsvis så kan Jokinen blir vår nya Lill Kenta.
På sättet han kom in med nytänk och lyckades implettera en framgångsrik spelidé.
Kommentera