1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586453 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2691949

Sv: Apropå nånting...
Kommer inte det här att bli bra, ja då förstår jag ingenting. Inviduella träningar för att förbättra varje spelare, video på allt och alla för att se saker som ingen annan lagt märke till.nnGlädjen och alla som verkligen vill vara med på resan är ett tecken på, att nånting riktigt, riktigt stort är på väg att hända. nnOch för att inte prata om spelsystemet som kommer att användas när alla är fulltränad och har fått ett mycket bättre självförtroende pga att när dom vet vilken utveckling dom gjort på bara några månader.nnTanken som jag ser det, är att fylla varje spelare med oerhört mycket självförtroende.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
TIK_TIK: Vad man förstod på Jokinen igår så var denna tid med förlängd istid och skillsträningar en stor del av planen att få se varje individ och vart de står. Vad de sedan kommer behöva slipa och träna på individuellt under sommaren och försäsongen.

Lite explosivitet och fysik på Dahlén så kanske han kan bli mer dominant i spelet överlag till exempel.

Nu tog jag bara Jonte som exempel, men som Jokinen sa. Det finns ingen full perfekt och komplett hockeyspelare.
Inte ens McDavid eller Crosby ser sig som någon sådan.

Alla i laget har saker att träna på och som Jokinen sa, Kan varje spelare höja sig 5-10 procent var, så blir det en rejäl höjning totalt sett som ett helt lag!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
TIK_TIK: Nu blir det ju ändå lite lustigt, Lindén på ST står och surrar om nya övningar så som det vore några revolutionerande grejer som hände idag. Det var ett teknikpass med övningar från random hockeyskola typ. Dock jättebra saker att gnugga på, då som nu.

Gillar valet att lägga ner några extra kronor på att ha is en månad till, även om det bara skulle vara 9-10 organiserade lagpass så finns isen fri och det finns en extra månad att gnugga på saker för dom som vill.

I övrigt vad kommer till isträningar tror jag inte Olli kan komma med så mycket nytt i sak. Hur ser en träning ut? Uppvärmningsövningar i alla dess former, teknik, kampövningar, urspel, ingångar, PP/BP osv.

Olli kan inte trolla i den bemärkelsen, dock hoppas jag att han kan trolla på andra sätt. Kapanen sa något i intervjun i ST om att kan vi få 5-6 spelare till att spela som Hållander gjorde (med passion) sista delen av säsongen, då kommer vi att vara betydligt bättre nästa säsong.

Där hoppas jag Olli kan trolla, övningarna i sig har mindre betydelse, trolla mindset desto viktigare.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
TIK_TIK: Allt kan ju låta bra tills det sätts på prov.
Kommentera