1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587903 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2693682

Sv: Apropå nånting...
Tom Topp: Ja de är rätt snygga men jag föredrar när vi kör mer med bara rött och vitt. Eller ska vi ändra heja ramsan "chalalala rött och vitt, ååå rött och vitt" till "chalalala rött och vitt, blå rött och vitt" kanske? Bulla stället med rött och lite vitt på armar känns clean och måste man ha reklam så kan vi köra med Crippe stället
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
JanneH:

100%. Låt dom blåa inslagen vara i klubbmärket. I övrigt ska det vara rött o vitt. Röd och vit hockeydynamit. 🧨
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JanneH: försäsongsstället som användes för två år sedan tycker jag var jäkligt snyggt! Med vita ränder på armarna och tallarna på bröstet!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Debaclet HV71 rullar på. Nu slänger ordföranden Nubben under bussen i media samtidigt som han jobbar på att jaga spelare.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JanneH: den ena designen behöver ju inte utesluta den andra, skulle gärna se att man stående har ett tredjeställ. Där kan man köra något tradionellt ett år för att ett annat testa något helt nytt på tredjestället.

Tänk ett tredjeställ där fansen får ge designförslag, som klubben godkänner, där man sedan som medlem röstar fram designen till reklamfria ställ. Med premissen att de ska användas två hemmamatcher och två bortamatcher per säsong. Kring omröstningen kan man lyfta fram de partners som gör det möjligt. Nämn en fan-skara som inte skulle avundas ett sådant upplägg?

Man törstar ju efter att klubben någon gång vågar testa och experimentera med lite saker
Kommentera