1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586822 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2703900

Sv: Apropå nånting...
Tik1966: Hållander kommer nog vara ännu bättre kommande säsong och då var han ändå en 5 plus spelare i slutet av säsongen.. Men Oliver Kapanen känns riktigt spännande och kan komma att bli ett riktigt kap.

Inte en högoddsare att han slutar säsongen som vår förstecenter, att han lyfter mycket tid i PP ihop med Dahlén så de får stå på varsin kant och dirigera.
Lander skulle möjligtvis kunna vara en kloss som brunkar framför mål ihop med dom 2!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Hoppas verkligen att du inte får rätt när du säger "stå på varsin kant och dirigera" I dagen fartfyllda och moderna hockey finns inte utrymme för att STÅ och dirigera utan här är det platsbyten och snabbt tempo och pucken skall gå som kulan
på ett flipperspel. Det är bara att titta på matchen igår mellan Sverige-USA. Riktigt bra match för övrigt med ypperligt snabbt passningsspel där varje spelare rörde sig hela tiden och inte parkerade sig på ett visst ställe i zonen. Hoppas och tror att Olli förespråkar en sådan hockey :-)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Såg ju iofs bara förlängningen, men Tjeckien va / är bra på hemmaplan och i det läget spela Oliver nästan hela förlängningen (vilket där han i mitt tycke var bästa finnländare! 😀
Samt sätta in han i straffläggningen som debutant, det talar för sig själv+++
Kaan bli bra det här, är han så här bra spelar Oliver knappast i Europa 2026!
Kommentera