1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587906 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2704593

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Håller med om att det är tråkigt om vi släpper Edfeldt till Östersund. Tycker inte han gjorde bort sig förra säsongen och skulle jag säga var i paritet med Svensson. Det blir svårt för juniorer att komma fram om vi inte låter dem. Men om de inte tänkt att använda honom, ja då är det såklart bättre med Östersund!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Patrick Polly: Edfeldt är duktig defensivt, men är ingen Strömberg. Inte heller har han heller Svenssons blick för spelet och uppspelsförmåga. Vet inte vad han ska bidra med egentligen i dagsläget som gör laget bättre. Önskar honom all lycka i Östersund och hoppas han får en fin tid där och att det är bra för hans utveckling.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
{Patrick Polly:

Denna vurm för Edfelt är oförståelig. ”I paritet med Svensson” För det första är dom ju inte ens samma spelartyp. Sedan har Melander större potential och vi kan inte ha kvar båda. ”Svårt för juniorer att komma fram om vi inte låter dom”. Han fick ju chansen, men det han behöver för sin karriär nu är mycket speltid och det hade han inte fått i TIK. Det är svårt att slå sig in i ett SHL-lag och så ska det vara.
Kommentera