1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587903 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2704771

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Nej som jag förstått så har Montreal det rätt späckat på centersidan redan, plus att jag också förstått det som att Kapanens kontrakt är utformat så att de inte kan skicka ner honom till AHL om de skriver kontrakt, utan det blir det lag han tillhör i Europa som gäller. De kan däremot göra det efter nästa säsong.

Så chansen är nog rätt god att de låter honom stå på tillväxt i SHL som är ett steg upp från Liiga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Alla spelare som är under 24 och draftades i andra rundan eller senare ska skickas tillbaks till SHL om de inte spelar i NHL och har ett gällande kontrakt i SHL enligt SHL-NHL avtalet.
Vi bör vara säkra om de inte chansar och testar honom i NHL. Om han gör en säsong eller två hos oss bör det resultera i NHL-pengar.

Det var rätt smart att ge Kapanen två år eftersom det blir ungefär som ett automatiskt envägskontrakt så han kan undvika huvudjägarna i AHL.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Vilken jäkla köng vi har!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Hur är det med campen som är inför varje NHL säsong? Jag antar han ska vara med där? Som jag förstått det iaf. Montreal har ju rätten att ta över honom om han skulle ta en plats om man nu ska dra det så långt.
Kommentera