1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587903 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2708300

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Håller med om Dahlén som mest såg lite uttråkad ut säsongen som var. Lander tyckte jag ändå såg helt ok ut senare delen på säsongen, särskilt när han fick spela med Wedin och Hållander. Däremot håller jag inte med om Emil Pettersson, för jag tror han faktiskt har spelat de två säsongerna han gjort nu på den nivån han håller, på ett ungefär. Tittar man på hans poängproduktion i SHL ligger han t o m ganska högt de senaste två säsongerna. Jag är mycket tveksam till att vi har ett sparkapital där om jag ska vara ärlig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rico01: Beroende på hur man resonerar så kan jag tycka att det finns sparkapital i hela truppen efter fjolårets säsong. Ante fick inte ur max ur truppen, det tror jag alla skriver under på. Om alla blir 15% bättre i år så kommer vi ha ett starkare lag.

Sen finns det ju vissa, som Dahlen, som behöver höja sig mer än de 15% för att iaf jag ska vara nöjd med prestationen. Där finns det mycket som kan bli bättre jämfört med förra säsongen. Sen finns det andra, som Boyce, som kommer att få svårt att bli 15% bättre men om han lyckas med det så är jag den första att vara jädrigt glad för hans skull!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rico01: Blir Emil 3e center så kan vi definitivt inte förvänta oss någon ökning i poäng iaf. Han skulle kunna bli jämnare i sina prestationer överlag dock. Skulle han få en bra offensiv omgivning kan ha nog nå upp mot 35 poäng.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rico01: Jag är dock övertygad om att Emil Pettersson kommer att växa som spelare i rollen som center. Jag tycket att vi kunde se det redan den här säsongen de få gånger Emil hade den rollen, att han tog mer initiativ och kändes mer delaktig i spelet med pucken.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rico01: nu hade väl Emil en skada efter jul? Knä? Poängproduktionen sjönk väl iochmed den.
Kommentera