1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587455 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2711219

Sv: Apropå nånting...
Expressen rankar: TIK 10:a

TIMRÅ

Svårbedömt lag. Det finns mycket att gilla med Timrå, men det finns också lagdelar och spelare som har ett frågetecken hängt över sig. På förhand ser backsidan svagare ut och det gäller att några av de yngre spelarna samt nyförvärven lyckas axla större roller direkt. Forsmark och Nässén måste exempelvis kunna vara topp fyra-spelare. Framåt är Oliver Kapanen en av ligans mest spännande rekryteringar och forwardssidan ska kunna hjälpa Timrå till bra många poäng i vinter. Sedan återstår det att se om Olli Jokinen lyckas implementera sitt spelsätt och om det blir framgångsrikt i SHL. Spelarna verkar i alla fall ha välkomnat honom med öppna armar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
TIK_TIK: Är det någon enskild reporter som tippat det där eller är det Expressens samlade brain trust? Floppar Jokinen så kanske vi får vara nöjda med 10e platsen men det har ju vi svårt att tro på så mer rimligt (enligt mig) är väl att vi hamnar kring plats 5-8
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
TIK_TIK: Med tanke på hur många som underpresterade förra året är man ju inte direkt förvånad över att folk ser ner på laget, Hoppas Jokinen får fart på dessa grabbar så kan man garantera en rolig säsong.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Vi får väl vara ödmjuka och se om vi kan förbättra den positionen.
Kommentera