1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587904 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2711271

Sv: Apropå nånting...
sargad: Play-in är absolut realistiskt, men samtidigt så verkar Jokinen ha ett mål med att ta sig till NHL. Då lär han sluta topp3 med Timrå minst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Tycker allt ifrån plats 6 till typ plats 12 är realistiskt, eftersom serien är så jämn. Vi hade väl häng på topp6 ända in i omgång 48 ungefär. Med en galet skadedrabbad backsida och ett gäng spelare som inte drog jämnt med tränaren. Faller Jokinens spelsystem väl ut och en handfull spelare studsar tillbaka till sin normala nivå så är det fullt rimligt att vi krigar om en topp6 plats igen. Mycket om och men, men det kan man egentligen säga om samtliga lag förutom lag som FBK, Växjö, Skellefteå Frölunda som alltid fungerar som tänkt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Om alla poletter ramlar på plats så är vi med på en finalserie.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: jag är optimistisk! Timrå slutar fyra! Det blir en nytändning för hela föreningen med Innala, Jokinen, Molinder som J20 ansvarig och äntligen lite struktur hos damlaget!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Om hemvändarna levererar efter den lön dom har så finns alla möjligheter fõr en framskjuten placering. Spelar dom som stora delar av förra säsongen (Hållander undantagen) blir det stor risk för kval och KK.
Kommentera