1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583422 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2713112

Sv: Apropå nånting...
tekarn1968: Oliver har liksom ett flertal andra privatpersoner och företag pyntat in massor av stålar i mångra år.

Faktum är att TAIF är en förening som år efter år levt med en fantasibudget som är omöjlig att hålla.

Nu är det ett pengastarkt gäng som under lång tid räddat föreningen har tröttnat på det och det är väl inte säkert att dom kommer göra det en gång till. TAIF har nog aldrig gungat så som dom gör nu.

Som Växjö-bo är det lite tragiskt att se en så anrik förening gräva sin egen grav, mycket pg a att man lever kvar i det förgågna och vägrar att förstå sin plats i näringskedjan.

Växjö Lakers har flera gånger försökt få igång ett samarbete men det finns ett rätt stort gäng TAIF-talibaner som hårdnackat motsätter sig det. Trots att det är ett samarbete som gynnat Tingsryd mycket mer än Lakers.

Man kan tycka att det är lovvärt och stoiskt att inte ha ett utbyte med plastföreningen, men personligen tycker jag det bara är korkat.

Är konsekvensen att konka och mista en av få attraktioner i kommunen så anser iallafall jag att valet är ganska enkelt. Talibanerna får helt enkelt hissa vit flagg så att sponsorerna, både företag och privatpersoner, ser att det kan finnas en framtid värd att satsa på. Inte bara för att laga hål i en båt som läcker miljoner varje år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
RunarUp: Riktigt kul att läsa Frederik Innalas inlägg på facebook där han går igenom sin första tid i föreningen.
Låter proffsigt, transparant och väldigt förtroendeingivande.
Bra Timrå!!
Kommentera