1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583422 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2713177

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Vad har han skrivit?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Nu har jag haft förmånen att vara klubbdirektör för Timrå IK i snart två månader, och vilken resa det har varit!
Här är några reflektioner och insikter från denna intensiva och lärorika period

Relationsbyggande i fokus
Jag har ägnat min första tid i klubben åt att träffa och lära känna spelare, ledare, personal, styrelse, partners, supportrar, kommunen och andra representanter för hockeysverige. Att förstå deras perspektiv och behov är avgörande för att kunna leda vårt arbete framåt på bästa sätt. Genom möten och evenemang har jag fått värdefulla insikter och feedback som hjälper oss att förbättra våra samarbeten.

Passion och engagemang
Ett av de mest minnesvärda ögonblicken var när supporter Andreas hämtade smält is från vår arena för att använda som dopvatten för sin dotter Elsa. Detta visar den enorma passion som finns bland våra supportrar. Jag ser fram emot att fortsätta stärka dessa band för klubbens framtid.

Organisatorisk utveckling
För att Timrå IK ska fortsätta att växa och bli starkare är en välfungerande organisation, både på och utanför isen, avgörande. Vi kommer att arbeta med att förbättra våra arbetsprocesser och kommunikationskanaler. En del av detta är rekryteringen av vår nya marknadschef, som kommer att spela en central roll i vår framtida utveckling och i att öka vår omsättning väsentligt. Målet är att skapa en smidig och effektiv organisation där alla medarbetare känner sig hörda och delaktiga.

Strategiska initiativ.
Vi har också påbörjat arbetet med att utveckla en långsiktig strategi för Timrå IK. Detta inkluderar både sportsliga mål och långsiktig ekonomisk stabilitet. Arbetet med att konkretisera våra mål och delmål pågår och kommer att vara en central del av vår fortsatta utveckling.

Finansiella resultat
Vi har nyligen släppt siffrorna för förra året och jag är glad att kunna meddela att vi har en omsättning på 124 miljoner kronor och ett resultat på 4,6 miljoner kronor. Detta är mycket positivt, men vi kan inte slå oss till ro. Vi behöver fortsätta att utveckla organisationen för att säkerställa långsiktig framgång.

Teamsters
Vårt koncept för social hållbarhet ,Teamsters, är ett viktigt initiativ där vi får barn och ungdomar i rörelse, erbjuder läxhjälp och stöder deras utveckling. Vi får otroligt positivt gensvar från alla inblandade. Teamsters är en hjärtefråga för oss och visar hur vi bidrar till samhället utanför ishallen. Filmen nedan är från vår skolavslutningsfest på torget i Timrå den 13 juni.
Tack för stödet

Jag vill avsluta med att tacka alla i Timrå IK-familjen , spelare, tränare, övriga medarbetare, supportrar och partners, för det varma välkomnandet och stödet jag har fått. Tillsammans kommer vi att fortsätta arbeta mot vårt gemensamma mål: att göra Timrå IK till en ännu starkare kraft inom svensk ishockey.
Jag ser fram emot att fortsätta denna resa och dela fler framgångar med er alla.

Ha en underbar sommar!
Kommentera