1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583476 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2713615

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Thoresen har inga dåliga siffror och kmr leverera i en nedåtgående HA. Dicken har skallen och har han fått tillbaka revanschlusten så kmr han inte vara ett blåbär. DIF kämpar med ekonomin så tycker inte dessa beslut är något att håna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
ÅlliJåkkinän: Vad gäller Thoressen så kan du helt klart ha rätt. Marcus Eriksson är ju ett exempel på att man kan lyckas på ålderns höst i HA om man besitter kvalitet.

Det jag ställer mig frågande till är att DIF bygger så åldersstiget. För långsiktiga mål.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
ÅlliJåkkinän: men det är ju inte det! Djurgårn har ju så många talanger i närområdet! Varför inte bygga för framtiden? Vi tar in unga lovande killar, och siktar på att ha ett slagkraftigt lag om två tre år! Nä Wikegård välkommen tillbaka till tv 4.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
ÅlliJåkkinän: Wiegel på det med. För mig känns det mer än annat en än modern satsning för framtiden.
Är tanken att byta ut 2/3 delar av laget när man går upp till SHL? Inte helt optimalt med att vara så sent ute på marknaden vid ett avancemang kan jag känna.

Dicken som dessutom sa nej till Brödernas Väsby och la skridkorna på hyllan för att kroppen inte håller? Tillåt mig att tvivla på hans fysiska status. (Kanske bara var snack och brist på motivation iofs)
Kommentera