1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583476 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2713800

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Att han inte draftades detta år är riktigt skumt. Han var ju rankad inför draften mellan plats 30 till 120 i totalt 14 olika scoutingrankingar. Alltså, direkt inför att driften skulle ske. Förvisso har han dalat lite från sin position för 2 år sedan, men han är ändå ganska högt ansedd, och har ös in poäng i år.
Vette fan om det är är hans storlek som avskräcker (172, 72 enligt EP).

Någon som hört/läst något från Jimmy Hamrin som brukar ha stenkoll?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Håkkybåkky:
"En stor fördel med att spela i NCAA är betoningen på tid i gymmet, men också att spela mot äldre, starkare motståndare utan att få istiden begränsad av ett proffslag som prioriterar vinster över utveckling med sina veteranstjärnor."

Vet inte riktigt vad skribenten har för rosenskimmrande bild av NCAA men att påstå att de inte prioriterar vinster över utveckling är långt från verkligheten.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Håkkybåkky: Rankingen som du hänvisar till var väl bara bland europeiska spelare?

Hockeysverige har en artikel som förklarar ganska bra.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Håkkybåkky: I NHL ska man ju vara minst 178cm såklart. Få undantag. Jag hoppas han lägger det här åt sidan ändå. Behöver inte betyda att hans NHL-karriär går i stöpet. Gör han det bra i Boston University så lär han draftas nästa år istället. Som Timråit hade jag såklart önskat att han kom hit istället. Hade garanterat fått speltid under Jokinen.
Kommentera