1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586822 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2715060

Sv: Apropå nånting...
Rico01: 3 saker jag tar med mig.
1. Vilka tänker ni er som centrar?
– Anton Lander, Emil Pettersson, Oliver Kapanen och Dennis Värmhed. Men vi vill ha en center till. Detta bör innebära att EA är helt uträknad till nästa år.

2. Petterson klar till seriepremiären. Så underbart! Och Harmann ser ut att missa bara några matcher. Detta innebär att inga ytterligare värvningar behövs där egentligen på en ersättare.

3. Kapanen ser man ut att räkna med i Timrå. Han kan välja själv som det står i klausulen. Ska nog mycket till för att han ska välja bort Timrå och de härliga gänget här med Olli i spetsen eller hur? :)

Det blåser rödvita vindar!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Att de räknar med en spelklar EP lagom till premiären var goda nyheter. Då är det bara de 4 matcherna OK kommer saknas vi behöver täcka upp. Wedin, Hållander, Boyce eller OJ duger nog som center om det bara är 4 matcher det rör sig om. Blir det mer än 4 matcher ja då ser vi riktigt tunna ut.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Ja jäklar vad sugen man blev på säsongen nu! Och så lite Kentahockey med hårt jobb och mycket skridskor!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Det blev Kubikensborgs – AIK i Svenska Cupen!
DJ Hemp: Eller hur du stavade det, uppdatering på Kuben, de slog Gottne i Svenska cupen och får möta ett allsvenskt eller Superettan lag i nästa omgång. Tänk dig Kuben - Malmö på Kubikenborgs IP👍👍👍
Kommentera